Läs mer och lär dig mer om medicinsk invaliditet på Folkets Ombud Få hjälp direkt!
Beskriv din skada

Kostnader

Trafikskada? Testa din rätt till ersättning här på 3 minuter!

Trafikskada - Missnöjd med försäkringsbolagets beslut? Få hjälp - klicka här!

De flesta personförsäkringar lämnar ersättning när det uppstått kostnader på grund av en skada. Har du till exempel råkat ut för ett olycksfall kommer din olycksfallsförsäkring lämna ersättning som täcker kostnader på grund av olycksfallet. Exempel på kostnader som ersätts är sjukvårds-, rese- och medicinkostnader. Andra kostnader som ersätts är förstörd egendom på grund av skadan till exempel kläder, elektronik och utrustning.

Kostnader ersätts bara från en försäkring, och för att få ersättning för en kostnad behöver du styrka dina kostnader genom att visa upp orginalkvitton. Kostnaderna ersätts med aktuellt marknadspris, vilket innebär att du inte alltid får lika mycket i ersättning som du betalat. Inga försäkringar tar hänsyn till affektionsvärde.

Högkostnadsskydd

Försäkringen ersätter max upp till högkostnadsskyddet. Högkostnadsskyddet, även kallat högkostnadskort, är ett skydd som innebär att du inte behöver betala mer än ett visst belopp för mediciner och sjukvård.

Vi på Folkets Ombud arbetar mycket med personskador och kan hjälpa dig att få rätt ersättning. Klicka här för att läsa mer om hur vi hjälper dig.

 

Vi hjälper dig gärna!


Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 
 

Kontakta oss Nej tack