Överklagan

Vi kan hjälpa dig som blivit skadad och som till exempel har fysiska eller psykiska besvär, ärr, inkomstförlust eller kostnader. Genom att låta oss sköta ditt försäkringsärende och ett eventuellt överklagande kan du vara säker på att du får bästa möjliga utfall.

Missnöjd med försäkringsbolagets beslut?

Som privatperson kan det vara svårt att veta vad som gäller enligt försäkringsvillkoren, gällande lagar och försäkringsmedicin. Dåligt underlag och bristande kommunikation är vanliga orsaker till missförstånd i försäkringsärenden. Detta resulterar i att tusentals människor varje år får för lite i ersättning eller ingen ersättning alls trots att de har rätt till det. Om du misstänker att du drabbats av ett felaktigt beslut kan vi hjälpa dig. Våra jurister och skadereglerare är experter på försäkring och har stor erfarenhet av att överklaga felaktiga beslut. Vi kan dessutom hjälpa dig att undersöka om flera ersättningsgrunder eller försäkringar kan vara aktuella i ditt ärende.

Vad kostar det?

Ett juristarvode ligger vanligtvis på cirka 2000 kronor per timme, vilket vi anser är för dyrt. Vi kan hjälpa dig till ett timarvode om 790 kronor samt 12% av ersättningen vi skaffar dig. Du kommer alltid ha full koll på kostnaden då vi kontinuerligt stämmer av med dig. Ett ärende tar i snitt cirka 5 timmar för oss att driva.

Tryggt, enkelt och korrekt

Vi kan hjälpa dig med allt från de mindre till de mest omfattande ärendena. Genom att låta oss sköta ditt ärende kan du lägga din tid på annat samtidigt som att du markant ökar dina chanser att få rätt ersättning. Vi vet hur ett framgångsrikt överklagande ska vara utformat och vad man skall fokusera på för att få ett positivt utfall i ärendet. Vi har hjälpt över 3000 människor och hjälper gärna dig också!

Kontakta oss nedan för mer information

Du är varmt välkommen att kontakta oss. Vi arbetar under sekretess och ger snabba svar. Ring oss på 08-400 111 81 vardagar mellan 8-17 eller skicka e-post till oss genom att fylla i formuläret här nedan så återkommer vi till dig.

 

Vi hjälper dig gärna!


Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 
 

Kontakta oss Nej tack