Lediga tjänster

Vi söker fler juridiska ombud!

Vi har en mycket stor efterfrågan på våra tjänster och söker därför fler juridiska ombud.

Folkets Ombud företräder årligen ca 500 personer med att få rätt ersättning för personskador från försäkringsbolag vid olycka eller sjukdom. Vi arbetar med ersättningar för bl.a. trafikskador, sjukdom, olycksfallskador och vårdskador. Ersättningarna utgår enligt Trafik -och Ansvarslagen samt övriga relevanta lagar, regler och villkor fastställda av myndigheter och försäkringsbolag. Vi är specialiserade på personskador i samband med trafikolyckor och vår målsättning är att bli ett ledande kompetenscenter inom området.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är i första hand att självständigt driva våra klienters ärenden så att de får rätt ersättning från försäkringsbolagen. Det innebär kontakt med klient, försäkringsbolag och myndigheter.

De ersättningar våra klienter har rätt till är vanligtvis kostnader, sveda och värk, inkomstförlust, ärrersättning samt medicinsk och ekonomisk invaliditet. Du skall vara nyfiken att utveckla din kompetens, då det sker en ständig utveckling gällande ersättningar.

Profil

Vi söker dig som har lång och bred erfarenhet av arbete med personskadeersättning. Du har arbetat många år på försäkringsbolag med reglering av personskador eller på advokatbyrå med att företräda klienter i liknande ärenden. Är du jur. kand. är detta ett plus.

Du måste kunna hantera många ärenden samtidigt och samtidigt hålla en positiv attityd gentemot klienter och arbetskollegor.

När du arbetar på Folkets Ombud välja om du vill arbeta heltid eller deltid. Tillträde snarast.

Du är välkommen att kontakta mig Henrik Grotte på 0705-467510 eller henrik.grotte@folketsombud.se för mer information.

 

Vi hjälper dig gärna!


Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 
 

Kontakta oss Nej tack