Få hjälp direkt!
Beskriv din skada

Specialister på personskador

Folket Ombud är ett juridiskt ombud som är helt oberoende och fristående från försäkringsbolag. Vi är specialiserade på person skador. Varje år hanterar vi ca 4-500 ärenden varav ca 70% är trafikskadeärenden. Genom åren har 1000 tals personer fått hjälp till ersättning.

Anneli Malmqvist

Jur kand examen vid Lunds universitet. Erfarenhet av handläggning och utredning av personskadeärenden sedan år 1990 på olika försäkringsbolag. Arbetat som föredragande i Statens skaderegleringsnämnd i 6 år. Stor erfarenhet av att pröva ärenden i nämnder. Företräder klienter i trafikskade- samt i olycksfallsärenden.

anneli.malmqvist@folketsombud.se

Susanna Bergdahl

30 års erfarenhet från skadereglering inom försäkringsbranschen. De senaste 15 åren arbetat framför allt med personskadeutredningar, inkomstutredningar för egna företagare och nämndsärenden. Företräder klienter  huvudsakligen i trafikskador men även i arbets-, olycksfalls- och patientskador.

susanna.bergdahl@folketsombud.se

Henrik Grotte

VD. och ytterst ansvarig för verksamheten på Folkets Ombud.
Examen inom juridik och ekonomi vid Lunds Universitet. Har företrätt ett 100-tal skadelidande i trafikskadeärende samt olycksfalls-, ansvars- och patientskador.

henrik.grotte@folketsombud.se
0723 599 110

Ulf Larsson

Har arbetat i över 40 år med försäkringsfrågor inom ett flertal försäkringsbolag. Senior expert inom trafikförsäkringsärenden med spetskompetens inom komplexa försäkringsmedicinska bedömningar.

ulf.larsson@folketsombud.se

Samarbetspartner

Anders Lindberg

Advokat på advokatfirman Lindberg Living Advokater
Vid ärenden i tvistet rörande domstolsförhandlingar samarbetar vi med Anders Lindberg på advokatfirman Lindberg Living Advokater. Han är medlem av Sveriges Advokat samfund och har mångårig erfarenhet av domstolsärenden.

Han nås på anders@lladvokater.se

Vi på folketsombud.se har sedan 2010 reglerat att stort antal trafikskadeärenden.

Vi har stor erfarenhet av personskadereglering i samband med trafikolyckor och vet hur vi på bästa sätt skall hjälpa dig.

När du anlitar oss som juridiskt ombud hjälper vi dig att erhålla de ersättningar du har rätt till. Våra erfarna juridiska ombud hjälper även till att bedöma om den ersättning du fått är rätt eller om ärendet bör prövas på nytt.

Svenska Folkets Ombud AB är specialiserat på att hjälpa skadade personer att erhålla rätt ersättning från sin försäkring.

Huvudkontor och postadress
Svenska Folkets Ombud AB
Geijersgatan 2A
216 18 Limhamn/Malmö

 
Karlavägen 18
114 31 Stockholm

Organisationsnummer: 556871-1526

Tel: 010 – 15 00 535
Helgfria vardagar 08:30-17:00                                                                                  

info@folketsombud.se

 

Vi hjälper dig gärna!


Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 
 

Kontakta oss Nej tack