Påkörd av okänd bil

Publicerad

Här om natten skulle jag gå över gatan då en bil körde på mig och jag blev skadad. Bilen smet från platsen. Kan jag får någon ersättning?

 

Om du vill ha ersättning skall du först anmäla din skada till Trafikförsäkringsförening. De ersätter personskador där ett oförsäkrat eller okänt trafikförsäkringspliktigt fordon är ersättningsskyldigt. För anmälan klicka här.

När det är gjort kan du vända dig till oss så skall utreda om vi kan hjälpa dig att utan kostnad för dig, få rätt ersättning för din skada. Du skriver inte vilka skador du har så vi kan inte ge dig information om vilka ersättningar som är relevanta. Är du osäker kan du ringa oss på 010-1500535 eller mail igen till info@folketsombud.se

 

Vi hjälper dig gärna!


Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 
 

Kontakta oss Nej tack