På körd i Danmark

Publicerad

Hej

Under en cykeltur i Danmark blev jag påkörd. Nu säger försäkringsbolaget att det inte är en trafikolycka???

Min bedömning av den ringa redogörelse du lämnat är att du blev på körd av en bil som ej var registrerad i Sverige. Det är bilens hemlands trafikförsäkring som kan ersätta dig beroende på de regler som gäller för det landet. Om det var en danskregistrerade bil så skall du nog kontakta det försäkringsbolag där bilen var trafikförsäkrad. Om det inte var, ett vad vi kalla trafikförsäkringspliktigt fordon, ex en cykel, som körde på dig, så är det din olycksfallsförsäkring som kan lämna ersättning.

Vi handlägger bara trafikskadeärenden gällande svenskregistrerade bilar.

 

Vi hjälper dig gärna!


Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 
 

Kontakta oss Nej tack