Ej sjukskriven vid trafikskada

Publicerad

Skadade mig vid en trafikolycka. Då jag är en kämpe asade jag mig till arbetet dagen efter och arbetade sedan i en vecka innan jag bröt ihop. Försäkringbolaget vill nu inte ersätta min inkomstförlust då de menar att jag varit skadefri efter olyckan och att mina skador beror på någon annan anledning. Kan de göra så?

Tyvärr så kan de göra en sådan bedömning och du bör begära att de omprövar sitt beslut. Det är viktigt att du ser till att den finns journaler från besök på vårdinrättning som styrker dina besvär. Det bästa är om du har journal från akutmottagningen i samband med olyckan.

Din situation är tyvärr inte ovanlig och det är en risk att inte sjukskriva sig vid olyckstillfället då man har bevisbördan gällande att visa att skadan härhör, har samband med olyckan.

Vi kan hjälpa dig med omprövningen hör av dig.

 

Vi hjälper dig gärna!


Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 
 

Kontakta oss Nej tack