Ingen ersättning trots skada

Publicerad

Hej

Jag skadades i en trafikolycka och fick ingen ersättning från försäkringsbolaget. Helt galet. Jag var tuff och jobbade på trots att jag hade smärtor och tacken man får är avslag på ersättning när kroppen klappar ihop.

Tyvärr är det inte ovanligt att försäkringsbolagen nekar ersättning om man är ”tuff” och inte sjukskriver sig och arbetar vidare. Det innebär att man då mister möjligheten till ersättning för att bolaget då hävdar att man varit skadefri under tiden och hävdar att besvären inte kommer från olyckan. Det saknas underlag för besvärskontinuitet. Det finns exempel på då den skadade ordinerats kraftiga smärtstillande, t.o.m. vanebildande läkemedel under ett halv år. När receptet tar slut återkommer smärtorna och då har bolagen ibland med framgång hävdat att den värk som då kvarstår ej har samband med skadan, baserat på deras medicinske rådgivares bedömning. Min bedömning i dessa ärenden är inte i linje med försäkringsbolagen.

 

Vi hjälper dig gärna!


Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 
 

Kontakta oss Nej tack