Ansvarsskada – Fallolycka

Publicerad

Hej

Jag är tränare på en idrottsanläggning. För en tid sedan trillade jag på en ojämnhet vilket har lett till operationer etc, vilket har inneburit att jag ej kunnat fullfölja mitt arbete med ungdomarna på anläggningen. Detta har inneburit direkta kostnader och missade inkomster.Anläggningens försäkringsbolag har accepterat skadan som ansvarsskada. Tilläggas kan att jag är pensionär.

 

Då du har en accepterasdansvarssakad har du rätt till sveda och värk, kostnader, inkomstförlust, medicinsk invaliditet och ärr. Att du är pensionär spelar ingen roll då du gått miste om intäkter. Läs mer på vårt infocenter om din rätt till ersättning. Jag förslår att du skickar med kontraktet /avtalet för ditt arbete, gärna med några utbetalningar från idrottsklubben till försäkringsbolaget så att du kan styrka din förlorade inkomst.

I sammanhanget vill vi påpeka att du har rätt till 180 dagars sjukersättning från Försäkringskassa.

 

Vi hjälper dig gärna!


Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 
 

Kontakta oss Nej tack