Nekade ombudskostander

Publicerad

Nekade ombudskostander

Jag skadade mig i en MC olycka så illa att jag kommer att få bestående axelproblem och är dessutom sjukskriven under en längre tid. Jag vet inte vilka ersättningar man har rätt till från och försäkringsbolaget har nekat mig ett juridiskt ombud för min trafikskada. Vad kan jag göra?

Det är tyvärr inte alla försäkringsbolag som går skadade vid trafikolyckor och ersätter ett juridiskt ombud. IF, Folksam och Trygg Hansa är de som i princip alltid ersätter.

Sämst är generellt Protector, Gjensidige samt många  Länsförsäkringsbolag.  Moderna Försäkringar ersätter i sällsynta fall gällande Mc Olyckor, vilket är svårbegripligt då de har en speciell MC försäkring.

Som du skriver är det svårt att veta vilka ersättningar man har rätt till och hur ersättningen skall beräknas.

Det du har rätt till är:

  • Kostnader
  • Sveda och värk
  • Inkomstförlust
  • Medicinsk Invaliditet och ärr

Du kan läsa mer om dessa ersättningar på vårt infocenter här.

Hoppas det kan vara till hjälp.

 

Vi hjälper dig gärna!


Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 
 

Kontakta oss Nej tack