Corona tider

Publicerad

Coronan sprider sig över världen och olika länder gör olika åtgärder. Företag väljer att låta många arbeta hemma och så även försäkringsbolag. Effekten av detta som vi uppfattar det är att svarstiden från försäkringsbolagen blir längre.

När handläggarna arbetar hemma kan det vara så att för hu t.ex. utskrifter kan och skall ske. Det kan innebära att handläggaren måste bege sig till kontoret för att skriva ut och posta brev i skadeärenden. I vissa fall har försäkringsbolaget begärt att skadelidande skall gå in i vårdportalen och därifrån skriva ut journaler. Utskriften kan då bli i form av en skärmdump på en biltelefon och det kan bli väldigt många skärmdumpar vilket gör det extremt omständligt att arbeta med.

Även vi arbetar till stor del hemifrån men vi har rutiner och resurser för att arbetet skall flyta på som vanligt. Vi gör allt vi kan för att få svar och beslut från försäkringsbolagen så att ärendena flyter på som vanligt.

Är det någon som undrar något går det alltid bra att maila till mig på henrik.grotte@folketsombud.se eller ring mig på nedan nummer. Jag föredrar mail.

Med vänlig hälsning i Corona tider

Henrik Grotte

VD & Juridiskt Ombud

Epost: Henrik.grotte@folketsombud.se

Direkt: 0723-599110

Växel:  010-15 00 535   

 

Vi hjälper dig gärna!


Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 
 

Kontakta oss Nej tack