Besvikelsen

Publicerad

Besvikelsen

Vi får många samtal varje dag från personer som drabbats av personskador.

Jag talade med en kund till oss här om dagen. Han var djupt besviken på sitt försäkringsbolag.

Han blev skadad i en trafikolycka där han ej var vållande. Den som körde på honom misstänks för ovarsamhet och vållande till kroppsskada. Vår kund, som varit kund hos försäkringsbolaget länge (ett av de större i Sverige), kontaktade försäkringsbolaget med förväntningen att han skulle känna trygghet och få hjälp att få rätt ersättning då han var helt oskyldig till händelsen.

Tyvärr blev det inte som han tänkt. Han upplever tvärt om att han blev misstänkliggjord och inte fick något stöd i si svåra situation då han blev sjukskriven och hade stora både fysiska och psykiska besvär till följd av olyckan. Han beskrev att då han inte varit med om en olycka innan hade han ingen aning om vilka ersättningar som man har rätt till och ännu mindre hur de skall beräknas. Till saken hör att han hade ett extra arbete vid sidan om som timanställd. Försäkringsbolaget upplyste honom inte om att han kunde få inkomstförlust även för det utan vi uppmärksammade det vid vår preliminära genomgång av ärendet.

Vad som störde honom mest var dock besvikelsen över att som han upplevde det, bli motarbetad och att verkligheten var i bjärt kontrast med den fina reklamen som bolaget visar upp. Tyvärr är denna situation inte ovanlig.

 

Vi hjälper dig gärna!


Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 
 

Kontakta oss Nej tack